У првој утакмици другог круга такмичења у Регионалној лиги Запад футсал екипа Златибора је у дворани „Спортског центра Чајетина“ савладала екипу ПП 192 из Пријепоља са 5:4 (4:3). Чајетински састав дошао је тако до пете победе у лиги, а шести меч узастопно су без пораза, тако да у веома добром расположењу очекују дерби и гостовање лидеру, екипи Бајине Баште.

(утакмица је почела минутом ћутања поводом смрти српског патријарха Иринеја)

Утакмица није почела добро по домаће – губили су са 2:0, головима Игора Думића у 4. и Демира Ханића у 8. минуту. Међутим, Златибор веома брзо долази до преокрета, погоцима Ивана Марића у 9, Жељка Костадиновића свега пола минута касније и Немање Стојановића у 10. минуту. Душан Рековић је у 11. поравнао резултат, а на одмор се отишло вођством домаће екипе, голом Александра Драговића у 17. минуту.

У 6. минуту наставка Раде Гојак је изједначио, а победоносни гол за Златибор постигао је Жељко Костадиновић два минута касније. Важан моменат меча био је казнени ударац за госте три минута пре краја, који је голман Чајетинаца, Немања Кутлешић, успео да заустави.

КМФ Златибор: Кутлешић, Костадиновић Ж, Филиповић, Костадиновић М, Јанковић, Драговић, Стојановић, Љубојевић, Спасенић, Марић. Тренер: Ратко Несторовић

КМФ ПП 192 Пријепоље: Минић, Цвијовић, Думић, Новаковић, Рековић, Гојак, Ханић, Ратковић. Тренер: Мирослав Јоксимовић

И. Јанковић