У мечу 21. кола Прве лиге Србије фудбалери Златибора савладали су ужичку Слободу са 3:0 као домаћини у Прибоју и заузели прво место на табели.

У овој рунди Инђија је поражена од ТСЦ-а као гост са 2:1 па је екипа Предрага Ристановића поново лидер друголигашког ранга. На врху табеле прве четири екипе – Златибор, Јавор, ТСЦ и Инђију дели само два бода.

Чајетинци су већ у првом полувремену, головима Александра Драгачевића, стекли завидну предност, коју су накнадно потврдили у наставку голом Владимира Ћировића и тако дошли до четврте узастопне победе у лиги. За Слободу су на овом мечу играли некадашњи играчи чајетинског тима Милан Јездимировић и Никола Лазовић.

Да подсетимо, меч је одигран на Градском стадиону у Прибоју због снега на стадиону Швајцарија. Уколико временски услови буду захтевали, Златибор ће своје мечеве играти у Прибоју и у наредним утакмицама првенства, све до априла.

ФК Златибор: Дивац, Миличић, Анђелковић, Глишовић, Драгачевић, Јокић, Живановић, Поткозарац, Вујић, Петровић, Тасић. На клупи: Чупић, Радуловић, Видић, Ћировић, Тодоровић, Вучић, Михаиловић. Тренер: Предраг Ристановић.

ФК Слобода: Коч, Бемпа, Марушић, Михаиловић, Јездимировић, Лазовић, Гаврић, Филиповић, Рајковић, Мирић, Обреновић. На клупи: Минић, Илић, Глишовић, Старчевић, Ванг, Јањушевић. Тренер:

(фото: архива)