Фудбалери Златибора поражени су на суперлигашком дебију, пошто су као гости у Суботици изгубили од екипе Спартака Ждрепчева крв са 3:0.

Стефан Денковић је головима у првих пола часа премијерне утакмице нове сезоне Линглонг Суперлиге осигурао освајање прва три бода свом тиму, да би коначан резултат у завршном минуту поставио Никола Срећковић.

У наредном колу Златибор ће на „Градском стадиону“ у Ужицу угостити екипу Пролетера.

У мечу који се играо у истом термину ТСЦ (за који наступа Филип Бабић) је на свом терену ремизирао са Војводином 2:2, а гол вредан бода за домаћи састав постигао је Владимир Силађи 11 минута пре краја утакмице.

У утакмици која се такође играла ове вечери лучанска Младост, чији члан је Ђорђе Бабић, на свом терену је са 2:1 славила против Јавора. Голове за домаћи тим постигли су у првом полувремену Крајишник и Јовановић, док је Звеканов смањио до краја меча.

ФК Спартак Ждрепчева крв: Дујмовић, Шимура, Иванчевић, Текијашки, Срећковић (од 90. Виидовић), Милошевић, Денковић (од 71. Савковић), Дунђерски, Николић (од 46. Бијеловић), Туфегџић, Марчић (од 84. Ђурасовић). На клупи: Докић, Јовић, Јочић, Вујановић, Видаковић, Бранковић, Баић. Тренер: Владимир Гаћиновић

ФК Златибор: Чупић, Јездимировић (од 86. Ибрахим), Стојић, Ђаковац (од 46. Миличић), Ђокић, Тодоровић, Глишовић, Вукић, Јањић (од 75. Бијелош), Крстић, Радмановац (од 46. Ивановић). На клупи: Стаилковић, Мирковић, Радовић, Његуш. Тренер: Предраг Ристановић

(фото: архива)