Фудбалери Златибора изгубили су од ТСЦ-а резултатом 1:3 код куће у 17. колу Прве лиге Србије. Ослабљени домаћин је по веома тешким условима за игру због снега и магле одиграо прилично лоше и доживео пети пораз у такмичењу.

Стрелци за екипу из Бачке Тополе која сада има бод мање од Златибора на четвртом месту били су Чајетинац Филип Бабић у 4. минуту, Владимир Силађи у 40. и Милош Плавшић у 66. минуту, док је Златибор до почасног поготка стигао у 93. минуту аутоголом.

Осим што нису могли да играју голман Далибор Дивац, Радуловић, Драган Павловић и Дејан Видић, у 28. минуту је црвени картон добио штопер Немања Анђелковић.

Осим што је на Златибору био танак слој снега, због магле је видљивост била веома лоша, нарочито крајем првог и почетком другог полувремена, ипак судија Милан Митић и делегат Часлав Лукић проценили су да се утакмица не прекида.

ФК Златибор: Чупић, Миличић, Анђелковић, Глишовић, Драгачевић Јокић, Живановић (од 71. Михаиловић), Поткозарац (од 82. Тодоровић), Вујић (од 42. Ћировић), Петровић, Тасић.

ТСЦ: Филиповић, Свитић, Бранковић, Томановић, Милићевић, Силађи, Галић (од 63. Бастајић), Поњевић (од 82. Варга), Бабић, Плавшић (од 72. Милисављевић), Арсенијевић.