У утакмици 9. кола Златиборске окружне лиге фудбалери Чајетине су на „Швајцарији“ поражени од Савинца са 2:0, головима Радојичића у 45. и Обрадовића у 67. минуту.

Чајетинци су првим поразом у сезони управо Савинцу препустили водећу позицију на табели и сада имају два бода мање од њих.

Чајетина је била знатно опаснији ривал у првом полувремену, али није успела да материјализује неколико добрих прилика. Гости су повели из првог озбиљнијег напада, у самој завршници првог полувремена.

Домаћи састав је почетком другог периода имао веома добру прилику за изједначење, али нису успели да искористе пенал, досуђен после прекршаја над Костадиновићем. Чајетинци су тада пали у игри, што су гости искористили и двадесетак минута пре краја постигли и други гол. Домаћи тим је покушавао да се врати у меч, али је успео само да у још неколико наврата припрети голу противника. У самој завршници Савинац је умао прилику и за трећи гол, али су из непосредне близине погодили оквир стативу.

ФК Чајетина: Рољ, Нинчић, Милосављевић, Гукић, Лазовић, Станић, Цветић, Бојић, Радовић, Костадиновић, Савић. На клупи: Јовановић, Кокоровић, Вујовић, Драговић, Лазовић, Ћалдовић, Дедић. Тренер: Драган Вујовић

ФК Савинац: Раковић, Кораћ, Јовићевић, Васовић, Павловић, Недељковић, Митровић, Павловић Д, Радојичић, Јездимировић, Драшкић. На клупи: Никитовић, Секулић, Обрадовић, Шимшић, Репановић. Тренер: Дејан Василић