До нова три бода у Српској Лиги Запад фудбалери Златибора дошли су, после доста муке,  захваљујући голу Николе Младеновића у 75. минуту. Они су у мечу 10. кола као домаћини победили Шумадију 1903 са 1-0. Гости су последњих 25 минута играли са десеторицом у пољу, пошто је Јововић добио директан црвени картон.

Чајетинци су били бољи ривал, створили више шанси, али до завршне фазе меча нису успевали да опасније припрете голу гостију. Тим из Крагујевца дошао је са јасним циљем да избори макар бод на овом мечу, у чему би можда и успели да није дошло до поменутог искључења. После тога је Златибор преузео потпуну иницијативу, што је крунисано поготком у 75. минуту – Младеновић је са око петнаестак метара упутио прецизан шут, а лопта је завршила скоро под самом пречком гола Шумадије (1-0), што је шести гол Младеновића у лиги. И на овом мечу Златибор је приказао потпуно два различита лица у два полувремена, што је истакао и тренер, Владимир Мудринић, чија екипа после ове победе остаје у самом врху лигашке табеле, делећи прво место са Смедеревом 1924.

ФК Златибор: Дивац, Миличић, Марјановић, Митровић, Станић М. (од 46. Лазовић), Станић Ж, Никачевић (од 70. Ђурић), Павловић, Младеновић, Веселиновић (од 46. Цветковић), Ћировић. Тренер: Владимир Мудринић

ФК Шумадија 1903: Пешић, Тодоровић, Андрић (од 77. Арсенијевић), Јововић, Милосављевић, Недељковић (од 46. Вучићевић), Алексић, Ђорђевић, Пантић, Ђуровић (од 73. Аксентијевић), Ђукић. Тренер: Мирослав Стакић

У наредном колу Златибор ће, у локалном дербију, гостовати ужичким Јединство Путевима, а пре тога ће, у петак, сазнати име противника у 1/8 финала Купа Србије.