Фудбалери Златибора дошли су до седме победе у исто толико одиграних мечева Зоне Дрина. Чајетинци су са 2-1 (1-0) савладали као домаћин екипу Полимља из Пријепоља. Најзаслужнији за нова три бода био је Милош Ненадовић који је у 19. минуту асистирао Јездимировићу, а потом у 83. минуту сјајним поготском ставио тачку на овај меч. Стрелац за госте био је Урош Ђорђевић у 53. минуту.

За разлику од претходна два меча на „Швајцарији“, Златибор је на овој утакмици успео да „отвори“ противника на време. У 19. минуту Ненадовић је упослио Јездимировића, који се убацио по десној страни у казнени, прихватио лопту и послао је у супротан угао поред истрчалог голмана Коча (1-0). До краја полувремена, гости су имали више лопту у поседу, али нису превише угрожавали чувара мреже Златибора, Лучића. Најбољу прилику за изједначење имали су по истеку пола часа игре. када је Страњаковић у истом нападу у два наврата покушао да савлада Лучића, најпре главом, а потом и волеј ударцем са 7 метара који је отишао преко гола. Домаћи су у 38. минуту могли и да дуплирају предност, када је, после гужве у казненом простору Полимља лопта дошла до Луковића, који је са десетак метара послао параболу, али је Коч одличном интервенцијом сачувао гол.

У уводним минутима наставка, Златибор је пропустио две добре шансе. Најпре се Луковић оклизнуо у изгледној позицији пред голом, а два минута касније Ненадовић је из прве шутирао и послао лопту право у руке голмана Коча. У 53. минуту, гости су казнили Златибор за пропуштене прилике – после слободног ударца са леве стране, голман Лучић је слабо проценио лет лопте, коју је испред њега главом захватио Ђорђевић и послао је у мрежу (1-1). Само минут касније, Мудринић је шутем за 16 метара могао да донесе свом тиму ново вођство, али је Коч био добро постављен. Све до саме завршнице, Златибор није успевао да озбиљније припрети голу гостију. А онда је, у 83. минуту, Ненадовић прихватио пас на ивици казненог простора, успео да створи себи простор и сјајним ударцем левом ногом послао лопту у горњи леви угао гола гостију, постигавши погодак какав скоро није виђен на „Швајцарији“ (2-1).

У самој завршници меча, због повреде листа, игру је напустио Владимир Мудринић.

Златибор: Лучић, Јездимировић, Тодоровић, Костадиновић, Станић, Лазовић, Брадоњић, Ненадовић, Милосављевић (од 70. мин. Хамзић), Мудринић (од 90. мин. Удовичић), Луковић. Тренер: Милан Чанчаревић

Плимље: Коч, Пришуњак, Голубовић, Шиљак, Јоновић, Страњаковић, Ђорђевић, Пјановић, Балија, Шљукић, Ризовски. Тренер: Иван Чанчаревић

И. Јанковић.