Још шест станова у Београду и 30 аутомобила Фијат 500 Л очекују грађане који узимају фискалне рачуне при свакој куповини, јер 23. јануара стартује други круг наградне игре „Узми рачун и победи 2020“.

У наградној игри, коју организује Влада Србије, а подршку пружа Налед, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

Тако ће, почев од 23. јануара до 27. фебруара, у сваком извлачењу бити додељено по пет аутомобила Фијат 500 Л и по један стан у Београду.

У првих пет емисија најсрећнији учесници постаће власници стана у насељу Земунске капије, док ће 27. фебруара бити додељен стан у Београду на води.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије, а слање коверата је бесплатно. Све коверте редовно се мешају и све коверте послате у првом кругу и даље се налазе у студију и конкуришу за вредне награде.

Све информације о наградној игри могу се пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs, а на располагању је и контакт центар путем мејла kontakt@uzmiracun.rs.

 

Извор: Новости