За све љубитеље аутомобилизма, Аутомобилско спортско удружење Златибор у суботу, 8.јуна, ће организовати 2. трку „Главом до циља“ у дисциплини ауто слалом која се бодује за отворени шампионат Србије и национални шампионат. Локација такмичења је на стаза „потоци“ која се налази у близини кружног тока на магистралном путу на Златибору и насеља Јелена Анжујска. Путеви који воде ка насељу Потоци и насељу Јелена Анжујска од правца кружног тока биће затворени за саобраћај у интервалу од 9.00-18.00 часова тога дана.

После веома успешно организоване прве трке са рекордним бројем учесника, која је добила најбоље оцене и од стране спортске комисије и од стране такмичара у сезони 2018. , организатори су одлучили да наставе са организацијом и такмичење подигну на још виши ниво. Најављено је учешће такмичара из иностранства тако да ће трка као и прошле године имати међународни карактер. За такмичаре и публику се спремају разне награде и изненађења.
Циљ АСУ Златибора је да се што више младих бави спортом и да се аутомобилизам као грана спорта подигне на још виши ниво у локалној самоуправи.

О додатним детаљима будући такмичари биће обавештени наредних дана а сви заинтересовани који желе да помогну организацију или учествују на било који начин, организаторе могу могу контактирати путем имејла asuzlatibor@gmail.com