Након што су ранијих година на дочеку певале звезде попут Јелене Томашевић, Хариса Џиновића, Здравка Чолића и других, окупљене на Краљевом тргу ће у 2019. годину увести Драгана Мирковић. Позната певачица ће на Златибору први пут одржати новогодишњи концерт у Србији:

„Иначе ретко певам Нову годину, користим то за дружење са породицом. Међутим, морам да кажем да ми је овај позив био толико интересантан. Желела сам и то да доживим у својој каријери, новогодишњу ноћ на Златибору, мало на снегу. Певати са публиком, то ми је стварно једно ново искуство. Јако се радујем томе, посебно јер се нисам појављивала на тим концертима новогодишњим, а за Златибор ме везују и неке лепе успомене јер сам била више пута приватно, на одмору, у дружењу са пријатељима. Овог пута, биће много, много пријатеља у тој ноћи и наравно, претходне ноћи са Неверним бебама,“

каже српска певачица фолк музике која је са близу 10 милиона продатих носача звука и слике најпродаванија је певачица 90их година 20. века на простору бивше Југославије, као и најпродаванија певачица осамдесетих година, поред Лепе Брене. Популарна је широм бивше Југославије и једина је српска певачица која је распродала концерте на највећим стадионима у Бугарској, Румунији и Босни, као и једина српска певачица која је одржала велики солистички концерт у Турској, а последнњих година живи у Аустрији. У каријери Драгане Мирковић дугој 35 година остварени су бројни хитови који ће бити део репертоара златиборског концерта.

„Много је лепо да се у најлепшим ноћима дружимо са публиком. и са свим тим дивним људима Ја се унапред радујем, апсолутно ново искуство за мене, једва чекам да то доживим и да онда могу да кажем како све то изгледа,“

истиче Драгана Мирковић.

Новогодишње вече отвара представа за најмлађе у 18 часова, а од 21.00 сат наступа „Империум бенд’’. Концерт главне звезде вечери Драгане Мирковић почиње у 22 сата. Прве минуте Нове 2019. године посетиоци ће традиционало дочекати уз трубаче и спектакуларни ватромет.