Данас у Птују, Словенија, златиборски ди- џеј ЛЕНА ГЛИСХ наступа као главна на догађају SHE WILL HOUSE YOU који промовише женске ди џеј извођаче хаус музичког правца.

У X time клуб-у сцену ће делити са сјајним словеначким и хрватским ди- џеј девојкама „Панома“, „Уршка Грос“ и „Барбара Главник – Барбс“.

Лена Глисх (Лена Глишовић) 20-годишњи ди- џеј пореклом са Златибора, тренутно живи у Новом Саду. Електронском музиком се бави седам година. Први пут на сцени се појавила 2015. године на „Парк Фесту“ а након тога и у ужичким клубовима „Скала“ и „Гаража“.

Представник је организације „Хаос“ коју је основала заједно са другарима из Ужица и Златибора са циљем да донесу нешто ново у њихов град и да људима приближе електронску музику. Поред „Хаоса“, Лена је од 2016. године представник и златиборског „Хилс ап“ фестивала.

Нашла се за ди-џеј пултовима београдског сплава „Поветарац“, баште Сава Центра, „Рокања“, „Манкија“ и „Империја бара“. Поред поменутих клубова учествовала је и на фестивалима као што су Jungle Фестивал у Белој Цркви, зрењанински Soundlovers и новосадски Sector One а пласирала се и у финале Ди-џеј такмичења које је организовао Serbia Wonderland Festival. 2018. годину обележили су њени наступи на HillsUp фестивалу где је имала огромну подршку публике, специјалан сет који је одрадила за организацију Time:Code  у Културном Центару Lab  и  наступима на централном тргу Новог Сада на Winter Фесту и Фестиваљу љубави.

Након завршеног курса продукције електронске музике на SAE институту у Београду Лена покушава да се што више сконцентрише на музичку продукцију па можемо очекивати добре хоусе музике у будућности.

Извор (и фото): Златибор чудна и чаробна моћ