Специјална болница Чигота на Сајму Здравља у Крагујевцу промовише програм за гојазну децу Чиготица у Медија центру Шумадија  у петак, 12. октобра са почетком у 14 часова.

Ово је могућност да се заинтересовани педијатри, професори физичког васпитања, гојазна деца и њихови родитељи  информишу о могућности похађања овог јединственог програма који је у потпуности финансиран од надлежног Фонда здравственог осигурања.

„САЈАМ ЗДРАВЉА КГ 2018“ је манифестација превентивно-промотивног, продајног и едукативног карактера која се ове године, по трећи пут, у организацији Агенције „Дрим Фактори“, уз подршку Града Крагујевца, одржава 12.и 13. октобра на 1600 квадрата у хали Шумадија Сајма и као таква представља највеће дешавање овог типа у Централној Србији.
Излагачи су званичне и приватне здравствене установе са овог подручија, фармацеутске куће, компаније које производе wеллнесс и спа производе, и пружају услуге из поменутих области, удружења болесних и сви они који на било који начин доприносе здрављу.