Златибор ће током предстојећих новогодишњих празника својим гостима понудити врхунски забавни програм. Биће то на најпосећенијој планини још једна Нова година за памћење, садржајнија него претходне. Чак четири изузетна концерта организују се током четири новогодишње вечери на Краљевом тргу. Празнична еуфорија на позорници крај „Златног бора” почиње у петак 29. децембра у вечерњим сатима, наставља 30. и 31. увече, као и 1. јануара, уз врхунске извођаче и бендове. Са програмом нас је упознао директор Туристичке организације Златибор Владимир Живановић:

Најпре се 29. децембра увече на Краљевом тргу одржава концерт „Рибље чорбе”, то је поклон Златибору од суботичке компаније „Пионир” (власника хотела „Торник”) поводом 100 година постојања.
Затим 30. децембра увече овде пред публику на отвореном излази Тони Цетински.
За дочек Нове 2018. године на Краљевом тргу је предвиђен концерт Јелене Томашевић, а најлуђу ноћ ће увеличати и наступ трубачког оркестра Марка Глигоријевића као и раскошан ватромет.
Занимљиво ће на овој позорници бити и 1. јануара када наступа „Лексингтон бенд”.
Организатори ових програма, општина Чајетина и Туристичка организација Златибор, обећавају сјајан провод на најлепшој планини у Србији која ће, сигурни смо, током новогодишњих празника бити препуна гостију – најавио је Живановић за „Златиборске вести”.

Златиборске вести