На Краљевом тргу, са почетком од 17 часова, на програму је боксерска ревија хуманитарног карактера под називом „Zlatibor Boxing Night“, на којој ће се, у десет борби, међусобно надметати репрезентативци наше земље. Прикупљена средства намењена су за помоћ становништву угроженом поплавама, а улазница за све заинтересоване биће слање СМС поруке на број 1003.
Трећу годину заредом, Златибор је домаћин летње боксерске манифестације, која постаје део сталне туристичке понуде наше општине. Ове године, међу промотерима такмичења налази се и прослављени атлетичар и потпредседник Спортског Савеза Србије, Дане Корица. После недавно одржаног спектаткла у Шапцу, у којем су наши репрезентативци савладали борце из Босне и Херцеговине, ова ревија ће, уз још неколико турнира који предстоје у септембру, омогућити селектору репрезентације, Стевану Пашћану да формира коначни састав селекције која ће наредне године учествовати на Светском Првенству, као и у квалификацијама а Олимпијске Игре 2016.
Централна борба вечери свакако ће бити дуел супертешкаша, у којем ће Владан Бабић (БК Фонтана) одмерити снаге са прваком Србије Ненадом Манкуловићем (БК Динамо Панчево).
Организатори ове боксерске ревије су Боксерски Савез Србије и „Балкан Боксинг“ унија, уз подршку Културно спортског центра Чајетина, Спортског Савеза Чајетина, општине Чајетина и Туристичке организације Златибор.