Дино парк Златибор добитник је признања за најпосећенију и најексклузивнију дестинацију за децу и породицу у 2018. години. Ова награда представља велику обавезу, па је сходно томе одлучено да зимски програм буде додатно обогаћен.

Дино парк Златибор једини у Србији и у региону слави дочек Нове године за најмлађе. Тако ће 31. децембра, тачно у подне бити организована велика новогодишња журка, на којој ће бити уприличено и гашење 2019. свећица на новогодишњој торти.

„Деда Мраз ће ући на велику капију, проћи кочијама кроз Дино парк, затим доћи до кућице где ће бити лоцирана централна журка. Ту их очекује велики шведски сто, аниматори, плесна група, ди џеј, као и додела новогодишњих пакетића које ће Деда Мраз уручити деци. Посебно нас радује да су наши гости деца од Лондона па све до Вуковара. За сада их има око 120. Наш капацитет је до 150оро деце, али у сваком случају, нико неће бити враћен са ових врата“, каже ПР и маркетинг менаџер Дино парка Славица Марић.

Свечано отварање зимске сезоне Дино парк ће уприличити на Бадњи дан – 6. јануара. Посетиоце ове године очекује нешто богатији зимски програм у односу на претходну. Ту су два санкалишта, тјубинг на леду за децу и одрасле, и нешто ново, а то је дино клиз.

„Ове године богатији смо за дино клизалиште. Посетиоци ће моћи током дана, у терминима од 9 до 14 часова да уживају у дневном клизању. Али, за све љубитеље ноћног клизања, у периоду од 16 до 20 часова ноћни дино клиз. Маме и тате добијају гратис кувано вино и ракију, а деца топао златиборски чај“,додаје наша саговорница.

Током празничних дана, тачније од 31. децембра па надаље биће уприличене свакодневне анимације за децу, као и дружење са Деда Мразом који ће свој боравак у Дино парку продужити на неколико дана.

Драгана Росић