„Атомски здесна“ прати групу продаваца „тајм шеринг“ апартмана људима из бивше Југославије. Најуспешнији агент Младен (Срђан Тодоровић) је у тајној вези са Соњом (Тања Рибич) која је удата за главног менаџера Метода (Бране Стурбеј). Сазнавши за женину превару, он Младену додељује најтежег клијента Омера (Бранко Ђурић), ратног ветерана из Босне и његову супругу Мају (Наташа Јањић). Ситуација се додатно компликује када у посету дође главни менаџер из „централе“, Дитрих Фајзер (Урош Ђурић) који је незадовољан резултатима продаје и сазнавши да ће остати без посла, тим продаваца се баца на своје „жртве“ са жаром очајника.

„Атомски здесна“ је трагикомедија која говори о разорним последицама „домаћег“ дивљег капитализма на животе обичних људи.

„Ово је филм који ће вас насмејати ако вам је после две деценије остало жеље за смехом, али и растужити, ако вам је остало воље да размишљате о сопственим животима”, каже редитељ и сценариста филма, Срђан Драгојевић.

Улоге тумаче глумци из свих крајева бивше Југославије – Срђан Тодоровић, Бранко Ђурић, Тања Рибич, Наташа Јањић, Урош Ђурић, Бојан Навојец, Мима Караџић, Ана Костовска, Милош Самолов, Христина Поповић, Зоран Цвијановић, Мира Бањац, Горан Навојец, Исидора Симијонович, Младен Нелевић, Дубравка Вукотић, Бране Стурбеј, Божидар Зубер.

“Атомски здесна” је црногорско-српски филм снимљен у продуцкији Делирума, а копродуценти су СББ, Министарство културе Црне Горе, Телевизија Црне Горе, Артикулација (Подгорица), Радио-телевизија Србије, Филмски центар Србије, Покрајински секретаријат за културу Војводине.

Због експлицитног садржаја трејлера, не препоручује се млађима од 18 година!

Филм можете погледати у биоскопу Дома културе у Чајетини вечерас и сутра увече, од 20 часова.