На Краљевом тргу на Златибору синоћ је одржан концерт Ане Кокић. Пред неколико хиљада гостију и становника Златибора,  Ана је још једном доказала зашто је једна од најпопуларнијих певачица у земљи.

Концерт је почео песмом „Љубав на папиру“, а у наредних сат и по времена публика је уживала у Аниним хитовима „Идемо на све“, „Није памето“, „Чујем да“, „Ја нисам прва ни послења“, али и у познатим хитовима њених колега као што су „Мајстор за пољупце“, „Младићу мој“, „Дигни руку“, За љубав треба имат душу“. Своју изузетну енергију пренела је и на златиборску  публику,  која је заједно са њом певала сваку песму.

ana„Много ми је драго што је било људи у оволиком броју. Ми смо овде били и за дочек Српске Нове године, али смо због лоших временских прилика морали да прекинемо наступ, што је мени било много жао. Али, ето, сада смо то поновили и стварно је било сјајно, публика је била дивна и ја сам уживала, а надам се да су и они“, каже Ана Кокић.

publika

Да воли Златибор показала је више пута.

„Златибор је моја омиљена дестинација и зими и лети. Овде има много лепог садржаја и увек се радо враћам на ову планину“, наглашава Ана.

До краја године, Ана Кокић имаће многе наступе, а у припреми су и нове песме и нови албум. Ана поручује да јој се Златибор веома допада и да ће следеће године радо опет радо доћи на ову „златну“ планину.

Нада Џелебџић, zlatiborpress.rs