Шести „Хилс ап“ фестивал одржаће се  од 9. до 11. августа на Златибору. Локација Фестивала остала је иста – Тић поље, а оно што је новина, кажу организатори, јесте то да ће се ове године сва дешавања одвијати на  бини „У шуми“.

До сада је „Хилс ап“ фестивал имао две бине: рок и Ди Џеј. Ове године организатори су се одлучили да споје и жанрове, и публику, па одатле и лајт мотив Фестивала: Фјужн. Оно што остаје исто јесте мноштво добрих бендова и још бољег звука.

“ Нека од имена која ће наступити на Фестивалу су: „Ничим изазван“, „Канда, Коџа и Небојша“, „Бијесови“, „357“, „Мортал комбат“, хрватски састав „М.О.Р.Т.“… Од Ди-џејева ту су: Ендрју Мелер, Сурил, Сенида, а имаћемо и специјалног госта из Велике Британије чије име ћемо објавити на друштвеним мрежама. Он ће свој звук представити публици међу златиборским боровима и потрудити се да дочекамо златиборска свитања уз добре битове“, каже  Владимир Јосиповић испред   Удружења грађана „Е зона“.

Што се тиче цена карата, оне ће до краја јуна изноцити 1 600 динара, а након тога 2 400 динара. Оне се могу купити онлајн путем сајта ddtickets.rs  као и у Вин-вин радњама.

 И ове године ће љубитељи добре музике, али и камповања, имати обезбеђен простор у кампу ТО „Златибор“ а о ценама ће моћи да се обавесте преко друштвених мрежа и сајта Фестивала. Овим путем ће,  као и претходних пет година, бити објављене све новине, изненађења као и наградне игре за које победницима следе бесплатне карте за „Хилс ап“.

Мирјана Ранковић Луковић